Τρίτη 31 Μαΐου 2011

5 τρόποι για να αδυνατίσετε στην παραλία

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/3a3d437e353689558c774765a02bb346_M.jpg?t=1306825632Καλό το μαύρισμα και τα κοκτέιλ δίπλα στο κύμα, αλλά γιατί να μη χάσετε και μερικούς πόντους στην περιφέρεια; ...
Μία ημέρα πριν το καλοκαίρι ξεκινήσει επίσημα κάτσαμε και βρήκαμε τους πέντε πιο εύκολους τρόπους για να κάψετε όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες στην παραλία διασκεδάζοντας. Μη σας πιάνει άγχος. Φυσικά και στην παραλία δεν πηγαίνει κανείς για να κουραστεί, αλλά για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως αν καταφέρετε να διασκεδάσετε καίγοντας και θερμίδες, σίγουρα θα απολαύσετε κοκτέιλ στο διπλανό bar χωρίς ενοχές.

* Παλέψτε με τα κύματα. Μην πάει αμέσως το μυαλό σας σε σκηνές του Baywatch με κορίτσια να προσπαθούν να κολυμπήσουν ενάντια σε τεράστια κύματα. Μπορείτε και πιο εύκολα να κάψετε 400 θερμίδες σε μία ώρα απλά με το να αντιστέκεστε στα κύματα. Και για να μην βαρεθείτε, «σπάστε» την ώρα σε τρία εικοσάλεπτα. Και θα δροσιστείτε και θα δυναμώσετε τους μύες σας. Αν, δε, κολυμπήσετε και δεκαπέντε λεπτά τα αποτελέσματα θα είναι εκθαμβωτικά.

* Κάντε έναν περίπατο. Με μια ώρα περπάτημα θα κάψετε 250 θερμίδες. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές στην παραλία που βαριέστε αφόρητα. Τότε είναι η ώρα είτε να περπατήσετε στην καυτή άμμο κατά μήκος της παραλίας (ποιος ξέρει μπορεί να βρείτε τον άντρα τη ζωή σας στην άλλη άκρη της πλαζ), είτε να προτείνετε στον κούκλο, που σας κοιτά τόση ώρα και δε μιλά, να κάνετε μια βόλτα για να γνωριστείτε και να ξεμουδιάσετε. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

* Αθληθείτε στην άμμο. Ρακέτες, βόλεϊ, frisbee ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει είναι καλοδεχούμενα. Και θα διασκεδάσετε και θα μαυρίσετε και θερμίδες θα κάψετε. Αυτό είναι jackpot.

* Ποδήλατο στην άμμο. Ήρθε η ώρα να μπείτε και σεις στην «κάστα» των ποδηλάτων. Καβαλήστε το ποδήλατο σας και πηγαίνετε μέχρι την θάλασσα για αλλαγή και εκείνη την ημέρα μην πάτε γυμναστήριο. Η ποδηλασία, έτσι και αλλιώς είναι η νέα τάση. Όλοι οι hip άντρες χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις καθημερινές τους μεταφορές.

* Κάντε θαλάσσια σπορ. Είτε σας αρέσει το θαλάσσιο σκι, είτε το jet skiing, είτε οποιοδήποτε θαλάσσιο σπορ, τολμήστε το τώρα περισσότερο από ποτέ. Αν δε φορέσετε και την κατάλληλη στολή, τότε και θα γυμναστείτε και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα σαν μια νέα Lara Croft.

queen.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas