Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του καρδιολόγου στη Σταμάτα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής του 67χρονου συνταξιούχου καρδιολόγου που είχε γίνει το απόγευμα της Κυριακής από την περιοχή της Σταμάτας Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες άγνωστοι είχαν απαγάγει τον γιατρό όταν εκείνος είχε πάει στο κτήμα του στην περιοχή της Σταμάτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα απαγωγής φαίνεται να είχε επικοινωνήσει με τον γιο του αναφέροντας πως είχε πέσει θύμα απαγωγής και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, αλλά η οικογένεια του γιατρού αποφάσισε να κάνει η ίδια τις διαπραγματεύσεις με τις αστυνομικές αρχές να παρακολουθούν διακριτικά έως την απελευθέρωση του 67χρονου άνδρα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς ζητούσαν δύο εκατομμύρια ευρώ για την απελευθέρωσή του. Μετά από διαπραγματεύσεις και την καταβολή του χρηματικού ποσού, το ύψος του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό αφέθηκε ελεύθερος τις βραδινές ώρες σήμερα. Το αυτοκίνητο του 67χρονου γιατρού βρέθηκε στα όρια της περιοχής του Καματερού με τα Λιόσια.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas