Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Παίζεις WOW; Χωρίζουμε!

Τα διαδικτυακά παιχνίδια πλέον έχουν γίνει τρόπος ζωής για πολλούς άντρες...
και παρά το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες μυούνται στον κόσμο του World of Warcraft ή του Lineage,.. στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες δεν δείχνουν κατανόηση για το πάθος των αντρών τους, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα διαζύγια με αιτία τα online games!
Μόλις ένα χρόνο πριν το ποσοστό των γυναικών που προέβαλε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ως αιτία διαζυγίου έφτανε το 5% ενώ φέτος το ποσοστό έχει φτάσει το 15%.
Στην έρευνα Divorce On line που διεξήχθη μέσω Διαδικτύου και συμμετείχαν 200 γυναίκες στα πρόθυρα χωρισμού, πολλές από αυτές δήλωσαν πως αισθάνονται ότι οι άντρες τους “βάζουν τα παιχνίδια πάνω από αυτές.”

Μάλιστα, άτομα εθισμένα σε βιντεοπαιχνίδια δηλώνουν πως το “World of Warcraft" είναι πιο “εθιστικό και από την κοκαΐνη!”

"Στο πλαίσιο της μελέτης η ομάδα μας ανακάλυψε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι εμφανιζόταν ως η συχνότερη αναφορά που αφορούσε σε συζυγική εγκατάλειψη", εξήγησε ο Μαρκ Κίναν, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Divorce Online.

"Η αύξηση των διαζυγίων που οφείλονται στα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να έχει δύο βασικές αιτίες. Η πρώτη είναι η οικονομική κρίση που επιβάλει να παραμένουν τα ζευγάρια περισσότερο στο σπίτι. Η δεύτερη είναι ότι χρησιμοποιούν τα παιχνίδια για να αποδράσουν από μία σχέση που ήδη κυριαρχεί η δυστυχία" συμπλήρωσε ο Κίναν.
24ωρο

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas