Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Σαλπιγγίδη αντί Μήτρογλου δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος εν όψει Μάλτας


Συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής
Με εκπλήξεις συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τον πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην Μάλτα (04/06), για τα προκριματικά του Euro 2012. Ο Πορτογάλος τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, παρέταξε τους διεθνείς με σχήμα 4-3-3 με τους Σωτήρη Νίνη και Γιάννη Φετφατζίδη στα… φτερά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται, λοιπόν, να προτιμάει τον άσο του ΠΑΟΚ από τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ήταν βασικός στις δύο πρώτες προπονήσεις της ομάδας.

Αμυντικό χαφ ήταν ο Αλέξανδρος Τζιόλης, με τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη να είναι μπροστά του. Κεντρικοί αμυντικοί οι Μόρας και Κ. Παπαδόπουλος, ενώ στις δύο άκρες της άμυνας ήταν οι Βασίλης Τοροσίδης (δεξιά) και Σπυρόπουλος (αριστερά).

Κάτω από τα δοκάρια στο ματς με την Μάλτα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Στέφανος Κοτσόλης.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση ξεκίνησε στις 10π.μ με τον Φερνάντο Σάντος να δίνει έμφαση στα στημένα. Οι Καραγκούνης και Φετφατζίδης ήταν οι εκτελεστές των φάουλ, με τον Νίνη να επιχειρεί και αυτός μερικές σέντρες. Ο Πορτογάλος επέμεινε κυρίως στην επίθεση, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που δοκίμασε με τους Νίνη και Φετφατζίδη να εκδηλώσει γρήγορες αντεπιθέσεις.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12μ.μ με τους διεθνείς να μεταβαίνουν σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής, όπου εκτός απρόοπτου αναμένεται να κάνουν και δηλώσεις.
Newsroom ΔΟΛ

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas