Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Περάκη

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Περάκη«Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά»...
Πριν από έξι χρόνια, η ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο» έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ και έγινε η πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία του ελληνικού σινεμά. Φέτος, ο Νίκος Περάκης επιστρέφει, επιστρατεύοντας τους ίδιους ηθοποιούς για την πολυαναμενόμενη συνέχεια.Λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά…
Ο Σταυρακομαθιακάκης, μετά τη μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενης του 12χρονης ορφανής πακιστανής Noori, εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και, ακολουθώντας τα ίχνη της εισβάλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα.
Εκεί, ο Παρλαβάντζας κι ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης. Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η «πρώην» του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα.

http://ntaksi.blogspot.com/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas