Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Συμβουλές για να … “φτάσει” σε οργασμό !


Η Dr. Kate δίνει συμβουλές σε μία κοπέλα, την Τ.Ο. η οποία δεν μπόρεσε να φτάσει σε οργασμό όταν έκανε σεξ με έναν άνδρα. Συγκεκριμένα της λέει:
«Αρχίζω να σκέφτομαι αν μπορώ να φτάσω σε οργασμό. Την προηγούμενη χρονιά έκανα σεξ με έναν άνδρα για πρώτη φορά. Κάναμε στοματικό και μπήκε μέσα μου. Κατά τη διάρκεια που το κάναμε δεν ένοιωσα τίποτα, ούτε όταν μου έκανε άλλα χάδια. Τι μπορώ να κάνω; Τρέχει κάτι με το σώμα μου;».

Αγαπητή Τ.Ο.
Το να μην μπορείς να φτάσεις σε οργασμό είναι πραγματικά κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει, ίσως μέχρι τώρα δεν άγγιξαν όλες σου τις αισθήσεις. Παίρνει καιρό να μάθεις το κορμί σου και τι σε ερεθίζει. Και είναι σύνηθες όταν δεν το κάνεις συχνά να μην ερεθίζεσαι, καθώς παίρνει το σώμα σου λάθος γωνίες. Είναι επίσης σημαντικό να περιποιούνται την κλειτορίδα σου.
Εχεις δοκιμάσει να το κάνεις μόνη σου ή και χρησιμοποιώντας έναν δονητή; Ισως είναι πιο εύκολο να εξερευνήσεις το κορμί σου μόνη σου, χωρίς να νοιώθεις πίεση από κάποιον παρτενέρ, ώστε να καταλάβεις πόσο πρέπει να σε αγγίζουν, που και με ποια ταχύτητα σου αρέσει να το κάνεις.
Οταν θα μάθεις την τέχνη του οργασμού μόνη σου τότε θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις τον παρτενέρ σου πως να σε αγγίζει για να φτάσεις σε οργασμό. Να θυμάσαι ότι κάθε παρτενέρ θέλει να τον καθοδηγείς καθώς και εκείνος θέλει να σου προσφέρει ευχαρίστηση.
erotorama.com

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas