Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Οι ερωτικές περιπέτειες μιας 27χρονης καθηγήτριας και η κατάληξη στη φυλακή!


Την ώρα που πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχουν τέτοιες καθηγήτριες στην Ελλάδα, η 27χρονη Brittni Nicole Colleps από το Arlington έπαιρνε "εργολαβία" την ανύψωση του ερωτικού ηθικού τουλάχιστον 5 φοιτητών της.Η καθηγήτρια μητέρα 3 παιδιών και σύζυγος στρατιωτικού ήθελε να ξανανιώσει σεξουαλικά απελευθερωμένη και επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με 18χρονα που τύχαινε να τους διδάσκει την Αγγλική γλώσσα αλλά και αυτή του σώματος.
Μπορεί το να κάνεις έρωτα με ενήλικους να μην είναι ποινικά κολάσιμο ωστόσο αν αυτοί είναι μαθητές, σου σύμφωνα με το νόμο, είναι παράνομο. Γι' αυτό το λόγο τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και σήμερα κρατείται στη φυλακή καθώς δεν έχει να πληρώσει την εγγύηση 125.000 ευρώ που επιδίκασε το δικαστήριο.

Οι σπουδαστές επιβεβαιώνουν ότι ανακοίνωσε η αστυνομία "καρφώνοντας" την άτυχη καθηγήτρια τους και κάποιος από αυτούς μπήκε και σε λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησε το φλερτ τους.

Η Colleps δίδασκε στους πρωτοετείς Αγγλικά και παράλληλα προπονούσε την ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σχολής.
Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση ενός εκ των θυμάτων αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα της αλλά και φωτογραφίες πριν καταλήξουν στο κρεβάτι της αμαρτίας. Σύμφωνα με τις αρχές αυτό ήταν το σχέδιο της καθηγήτριας για να ξεμυαλίσει τους φοιτητές οι οποίοι ένας ένας πέρναγαν από σεξουαλικές εξετάσεις στο κρεβάτι της.
http://relaxgr.blogspot.com/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas