Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ταυτόχρονος οργασμός….Πέτυχε το ακατόρθωτο!


Μεταξύ μας, ο ταυτόχρονος οργασμός δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ – κι ούτε χρειάζεται κιόλας. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να συμβεί ντε και καλά ταυτόχρονα.
Σαν να μην είχαμε τόσα να σκεφτούμε για τις επιδόσεις μας στο κρεβάτι, πρέπει καλά και σώνει να ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας στο σημείο μηδέν, λες και είμαστε πύραυλοι στο Κανάβεραλ έτοιμοι για εκτόξευση; Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι απλά να μην τελειώσουμε εμείς πρώτοι. Το αν θα τελειώσουμε τελευταίοι, είναι όχι μόνο ΟΚ, αλλά επιβάλλεται κιόλας. Τέλος πάντων, ας τους κάνουμε τη χάρη. Βλέπετε, οι γυναίκες στη συγκεκριμένη περίπτωση παραμυθιάζονται από δυο πράγματα: Πρώτον, από τις ερωτικές σκηνές των ταινιών στις οποίες οι ηθοποιοί βογκούν με μια φωνή, προκειμένου η σκηνή να είναι «καυτή». Δεύτερον, από την ανόητα ρομαντική γυναικεία αντίληψη πως ο ταυτόχρονος οργασμός ενισχύει το «δέσιμο» του ζευγαριού. Ανοησίες (να το πούμε σικ), το ξέρουμε. Αλλά τι να κάνουμε, ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν τον τελευταίο λόγο και στο σεξ. Εν πάσει περιπτώσει, δε χάνεις τίποτα να τους δείξεις μια φορά πως είσαι μετρ και σε αυτόν τον τομέα. Αλλωστε το παράσημο που θα πάρεις, όταν θα το πει ενθουσιασμένη στις φίλες της, είναι καλό bonus.

Στην πράξη λοιπόν:

1. Κράτησε τον έλεγχοΤο πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι να ελέγχεις τον οργασμό σου, αφού κατά τεκμήριο είσαι ο πιο «βιαστικός». Γι αυτό διάβασε το σχετικό άρθρο περί πρόωρης εκσπερμάτισης και πώς να ελέγχεις τον οργασμό σου έτσι ώστε να καταφέρεις να διατηρείς το ρυθμό που σε βολεύει.


2. Ξεκίνα τελευταίοςΔώσε αβάντζο στην παρτενέρ σου. Αφησέ την να ξεκινήσει πρώτη. Αυτό θα το καταφέρεις με πολλά προκαταρκτικά και στοματικό σεξ από σένα. Ανέβασέ την στο τούρμπο προτού μπεις εσύ δυνατά στο γήπεδο.


3. Τalk showΠιάσε της την …κουβέντα. Λυπούμαστε που στο λέμε, γιατί ξέρουμε ότι μάλλον βαριέσαι το πολύ μπλα μπλα, αλλά ταυτόχρονος οργασμός δεν γίνεται χωρίς …συνεννόηση. Πρέπει να μιλάτε και να λέτε πώς νιώθετε κατά τη διάρκεια, ώστε να ξέρεις σε ποιο level ερεθισμού βρίσκεται.


4. Η σωστή στάσηΠρώτη τεχνική που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι ο ερεθισμός του σημείου G – κι αυτό, γιατί έτσι θα επιταχύνεις πολύ τον δικό της οργασμό, που ως γνωστόν έρχεται πάντα αργότερα από το δικό σου. Γι αυτό, προτίμησε την κλασσική ιεραποστολική στάση ανασηκώνοντας τη λεκάνη της, έτσι ώστε το πέος σου να τρίβεται στα τοιχώματα πάνω από την είσοδο του κόλπου της, εκεί που βρίσκεται το σημείο. Επίσης δοκιμάστε τη στάση που βρίσκεται καθισμένη επάνω σου, γιατί έτσι ελέγχει καλύτερα τον οργασμό της.


5. Μην τρελαίνεσαιΑν παρ’ όλα αυτά δεν τα καταφέρετε και τελειώσετε με διαφορά φάσης, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Αν θέλει οργασμό με ακρίβεια ρολογιού, τότε ας το κάνει με Ελβετό… 

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas