Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Γυναίκα αυνανίζεται 47 φορές την μέρα !!


Η Ana Catarina Bezera Silvares η οποία είναι χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών ζει στην πόλη… Vila Velha στο Espírito Santo.
Η γυναίκα σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις πάσχει από μια σπάνια πάθηση γνωστή ως «οργασμικός καταναγκασμός», η οποία προκαλείται από χημική αλλοίωση στην περιοχή του φλοιού του εγκεφάλου.

Η ασθένεια αυτή δημιουργεί την ανάγκη πολλαπλών οργασμών μέσα στο 24χωρο. Αν δεν το κάνει τότε έχει αφόρητους πόνους.
Ωστόσο η πάθηση της δημιουργούσε πρόβλημα στη δουλειά της αφού όπου εργαζόταν απολυόταν καθώς απουσίαζε συχνά για να αυνανιστεί.
Με τις ιατρικές γνωματεύσεις στο χέρι πήγε στο Δικαστήριο το οποίο αποφάσισε ότι δικαιούται κάθε δύο ώρες να αυνανίζεται για 15 λεπτά στον χώρο εργασίας της, έχοντας στην διάθεση της ηλεκτρονικό υπολογιστή για να βλέπει ταινίες πορνό.
Η εφημερίδα North Região δημοσίευσε συνέντευξη της 36χρονης η οποία ανέφερε ότι αυνανιζόταν έως και 47 φορές την ημέρα. Οταν αντιλήφθηκε ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό πήγε σε γιατρό ο οποίος την σύστησε θεραπεία με ένα ισχυρό κοκτέιλ ηρεμιστικών. Το κοκτέιλ φαίνεται πως είναι αποτελεσματικό αφού τώρα αυνανίζεται μόνο 18 φορές ημερησίως.
blog.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas