Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πορείες για την Πρωτομαγιά - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμισεις θα ισχύσουν την Κυριακή 1η Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας και στον Πειραιά λόγω των συγκεντρώσεων των εργατικών συνδικάτων. Διαβάστε τις τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς.

Από τις οκτώ το πρωί θα εφαρμοστούν σταδιακά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – διακοπές κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης – σε δρόμους γύρω από την πλατεία Κλαυθμώνος. Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν και στο Σύνταγμα όπου στις 10 το πρωί έχει συγκέντρωση το ΠΑΜΕ αλλά και στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου στις 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φορείς. Και αυτοί θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουμε επίσης στις πλατείες Ομονοίας, Κάνιγγος, Βάθης, Κοτζιά, Μοναστηρακίου, Καραϊσκάκη, Βικτωρίας, Λαυρίου, Ηρώων Ελευσίνας και Μεγάρων καθώς επίσης στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, στους Στύλους Ολυμπίου Διός και στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων (Πασαλιμάνι).

Συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή του Πειραιά έχει προγραμματίσει το ΠΑΜΕ το πρωί της Κυριακής. Θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους και προς το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

Επίσης θα γίνουν και τροποποιήσεις στα δρομολόγια και στις στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Την Κυριακή θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, στο Τραμ και στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Στην Αθήνα το μετρό θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και θα εκτελεί δρομολόγια μέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, τα τρόλλεϊ από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ τα μπλε λεωφορεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) την Πρωτομαγιά, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas