Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Αμαρυλλίς: Σέξυ όσο ποτέ και με 9 κιλά μείον!

Η εντυπωσιακή Αμαρυλλίς τα έχει όλα: όμορφη παρουσία, καλλίγραμμο σώμα και… εξυπνάδα αφού προτίμησε να χάσει τα 9 παραπανίσια κιλά της μέσα σε δύο μήνες, αργά και σταθερά.

Tο καλογυμνασμένο σώμα της είχε αποχωριστεί για λίγο καιρό η σέξυ Αμαρυλλίς αφού είχε σταματήσει το γυμναστήριο με αποτέλεσμα να πάρει παραπανίσια κιλά.
Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της εξαντλητικής δίαιτας και δεν έχω πάρει χάπια αδυνατίσματος. Είμαι της άποψης ότι το καλύτερο είναι να χάνεις αργά τα κιλά που θέλεις”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.
Η γνωστή τραγουδίστρια δε δίστασε να μιλήσει και για τη διατροφή της, το πέρασμα του χρόνου και τις πρώτες ρυτίδες, οι οποίες δεν την αγχώνουν καθόλου. “Ο χρόνος που περνάει είναι σίγουρα φίλος. Αν τον δεις ως εχθρό, θα γίνει εχθρός. Σημασία έχει πάνω απ' όλα όσο μεγαλώνεις να αγαπάς τον εαυτό σου”.
“Είμαι υπέρ των τακτικών γευμάτων. Άλλωστε ο μεταβολισμός για να λειτουργεί σωστά και να κάνει καύσεις πρέπει να τρέφεται σωστά” είπε η ξανθιά τραγουδίστρια και συμβούλευσε τις γυναίκες πως για να διαπιστώσουν ότι έχασαν βάρος είναι προτιμότερο να μετράνε τους πόντους του σώματός τους.

cosmo.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas