Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

UFO «απήγαγαν» τα X-Files της Αυστραλίας;

Ανάστατο είναι το υπουργείο Άμυνας της Αυστραλίας, καθώς εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τα απόρρητα αρχεία που αφορούν σε θεάσεις UFO –γνωστά ως X-Files- από το τμήμα όπου φυλάσσονταν.

Η απώλεια των αρχείων έγινε γνωστή στα τέλη Μαΐου. Η υποδιευθύντρια του τμήματος, Natalie Carpenter, όταν αναζήτησε τα ψηφιοποιημένα αρχεία στο σύστημα του υπουργείου, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τίποτα, εκτός από μια έκθεση σχετικά με «περίεργα φαινόμενα στην περιοχή Woomera». Τα υπόλοιπα είχαν πιθανώς καταστραφεί.
«Ανακαλύψαμε ένα ακόμα αρχείο, το οποίο δεν είχε καταστραφεί, όμως δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό», δήλωσε.
Στο Διαδίκτυο «δίνουν και παίρνουν» συνωμοσιολογικές θεωρίες για την περίεργη εξαφάνιση των αρχείων. Κάποιοι κάνουν λόγο και για έξωθεν του πλανήτη παρέμβαση στην καταστροφή των αρχείων.
Πάντως, είναι γεγονός ότι περισσότερες από 4.000 σελίδες εκθέσεων που περιελάμβαναν αναλυτικά τις εμφανίσεις UFO στην Αυστραλία, με τα ακριβή στοιχεία των τοποθεσιών και των ανθρώπων που είχαν κάνει τις καταγγελίες, έχουν χαθεί. Οι εκθέσεις κάλυπταν τις δεκαετίες του 1980 και ’90, ενώ κάποιες χρονολογούνταν από τη δεκαετία του ’50.


link

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas