Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Η απάντηση του Κούγια: Αρχηγός των στημένων ο A.M

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής χωρίς να χάσει χρόνο απάντησε στην ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:


"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου, η οποία αναφέρεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή με την φορολογική ενημερότητα και απαντάει τα εξής:

1) Ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου για τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ, πατέρα του Αχιλλέα Μπέου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πρόσφατα έχασε την μητέρα του και γνωρίζει ότι ο πόνος αυτός είναι αξεπέραστος.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διερωτάται ειλικρινά τι άνθρωπος είναι αυτός ο Αχιλλέας Μπέος που αυτές τις δύσκολες ώρες για αυτόν ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή και με την ΠΑΕ Παναχαϊκή και με το πως θα καταφέρει η ΠΑΕ Παναχαϊκή να τιμωρηθεί.

3) Κύριε Α.Μ. αρχηγέ των στημένων παιχνιδιών στην Ελλάδα κατά την UEFA, κύριε Α.Κ. άφαντε δικηγόρε του κυρίου Α.Μ. προσέξτε μην εκθέσετε σε μεγάλους κινδύνους με τις ανακοινώσεις σας και τις πράξεις σας τον αντιεισαγγελέα του Α.Π. κύριο Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επισκεφτεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε προϊσταμένου του κ. Αναστάσιου Κανελλόπουλου για να τον ενημερώσει για τα όσα συμβαίνουν γύρω από τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των ΠΑΕ και ακολούθως θα έχει και μια συζήτηση με τον κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και το θέμα της πλαστογραφίας που την αφορά έχει τελειώσει αμετάκλητα με την δικαιοσύνη να έχει αποφανθεί και να έχει ασκήσει ποινικές διώξεις και για τους πλαστογράφους και για τους χρήστες των πλαστών αλλά και για άλλα κακουργήματα σε μία δικογραφία που ήδη βρίσκεται στον τακτικό ανακριτή και στην οποία δικογραφία η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι παθούσα και πολιτικώς ενάγουσα και όχι δράστης. Το καταλαβαίνουμε ότι αυτή η εξέλιξη χάλασε εντελώς τα σχέδια της συμμορίας των στημένων παιχνιδιών αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.

Όσο για την αναφορά προσωπικά για την διάπραξη δήθεν αδικημάτων και για την άσκηση δήθεν ποινικών διώξεων για χρήση πλαστού εγγράφου ο κ. Κούγιας θυμίζει στον κ. Μπέο και στον τότε δικηγόρο του κ. Αθανάσιο Κανελλόπουλο αδερφό του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τα κλάματα και τα παρακάλια για να δεχτεί ο κ. Κούγιας να ανακαλέσει τις μηνύσεις και να αθωωθεί στο εφετείο για τα χρόνια που είχε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση ώστε να έχει λευκό ποινικό μητρώο ο κ. Μπέος όταν θα δικαζόταν για κακούργημα για τα τρυπημένα τιμολόγια .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους έντιμους ανθρώπους που θα χειριστούν την υπόθεση της και είναι βεβαία ότι οι κωμικοί εκβιασμοί του Αχιλλέα Μπέου μπορεί να πιάνουν τόπο στον Δαλούκα και στην γυναίκα του (άλλωστε εδώ πράγματι υπάρχει και ποινική δίωξη) αλλά οι κριτές μας θα τους αντιμετωπίσουν όπως τους αξίζει.

Υ.Γ.: Το καλοκαίρι αυτό για αυτούς που επί χρόνια έχουν καταδυναστεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα τελειώσει με ένα πολύ σκληρό τέλος γιατί τα κακουργήματα είναι πολλά και αφού αυτοί το θέλουν την υπόθεση θα την παρακολουθούν από την αρχή μέχρι το τέλος 20 δικηγόροι του γραφείου του κ. Κούγια και των συνεργατών του."
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas