Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Απαγορεύεται το σεξ με κινέζους......

Μια ισραηλινή εταιρεία υποχρέωσε τους κινέζους υπαλλήλους της να υπογράψουν ένα συμβόλαιο στο οποίο ........αποδέχονται ότι δε θα κάνουν σεξ με ισραηλινούς υπαλλήλους και δε θα προσπαθήσουν να τους "σαγηνέψουν"!!!
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, οι... κινέζοι άνδρες απαγορεύεται να συνάψουν σχέσεις με γυναίκες ισραηλινής υπηκοότητας, να τις παντρευτούν ή να κάνουν έρωτα μαζί τους (ούτε καν και με ιερόδουλες). Κάποιοι κατήγγειλαν την πράξη αυτή της εταιρείας στην αστυνομία. Ωστόσο, δεν έχει κριθεί παράνομη και δεν πρόκειται να γίνει έρευνα για την υπόθεση.

Ακόμη, οι κινέζοι εργαζόμενοι απαγορεύεται να συμμετάσχουν σε θρησκευτικές και πολιτικές δραστηριότητες. Εάν το κάνουν θα "επιστραφούν" πίσω στη χώρα τους, με δικά τους έξοδα!

Στο Ισραήλ εργάζονται περίπου 250.000 αλλοδαποί, αντικαθιστώντας τους ισραηλινούς την περίοδο αυτή των διαρκών ενόπλων συγκρούσεων.

Οι δικηγόροι των αλλοδαπών εργαζομένων που προέρχονται και από άλλες χώρες, καταγγέλουν ότι οι εργοδότες τούς συμπεριφέρονται ως σκλάβους και συχνά τους κρατούν τα διαβατήριά τους και αρνούνται να τους πληρώσουν το μισθό τους.

http://dinatos.blogspot.com/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas