Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

«Καυτός» διάλογος Μαρινάκη – Μπέου

«Καυτός» διάλογος Μαρινάκη – Μπέου Διαβάστε τον διάλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αχιλλέα Μπέο όπως περιγράφεται στο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας... για τα στημένα παιχνίδια, που έχει ήδη κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο. Στην κουβέντα γίνεται λόγος για το περιβόητο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη που έχει προηγηθεί.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνομιλεί με τον ομόλογό του στον Ολυμπιακό Βόλου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και αναφέρονται δίχως να τους κατονομάσουν στον διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλο και τον βοηθό Σπύρο Τρύφωνα που αγωνίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο Μπέος, αφού δίνει συγχαρητήρια στον Μαρινάκη για τη νίκη στο ντέρμπι, του ζητάει να προστατεύσει τους δύο διαιτητές για τους οποίους, όπως λέει χαρακτηριστικά, έχει πληροφορία ότι έχουν πρόβλημα.
Αναλυτικά ο διάλογος όπως έχει δημοσιευτεί σε διάφορους ιστότοπους είναι ο ακόλουθος… Όπου Α είναι ο Αχιλλέας Μπέος και όπου Β ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
A : Έλα συγχαρητήρια
Β : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92’
Α : Άκου να σου πω όμως
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι, έτσι
Α: Μ’ακούς ?
Β : Εντάξει
Α: οπωσδήποτε είναι αυτό
Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα  βοηθό διαιτητή].
Β: Εντάξει
Α: μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
Β: εντάξει τελείωσε
Στις 22:46, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα λέγοντας του: «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό».
Ακολουθεί απόσπασμα από συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον δικηγόρο της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου Θανάση Κανελλόπουλο, οι οποίοι αναφέρονται επίσης στο ντέρμπι τoυ Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη…
Α: : Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του.  Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουνε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό.
Θ: Να σου πω, έχουμε σχέση με τον Μπανάνα;
Α: Με ποιόν ;
Θ: Με τον Μπανάνα έχει σχέση αυτό;
Α: Δεν ξέρω δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να έχει. Μπορεί και ν’ έχει. Μπορεί και αυτός να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, γ… τα.
Θ: Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο πρώτο ήταν ο Ολυμπιακός , Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός.
Α: Ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο. Τον Πιλάβιο. Την Κυριακή , δηλαδή , πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος.
Θ:  Παίζει … Είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει, ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι οι δημοσιογράφοι λένε ότι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα , θα του βάλει 6.00-6.30, οπότε περνάει πειθαρχική.
Α: Άμα γίνει αυτό γ… το. Αν γίνει αυτό γ… το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει και μετά να τον στέλνεις… Δεν θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμή δηλαδή είναι ότι …
Θ: εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω  ο …  Ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν μπορεί να … . Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι…
Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ… οι άνθρωποι , βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορόσημο της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ… γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ… έκανε ο παίκτης , μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π…, στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί κάνεις μ…. Δηλαδή είναι βαρύ αυτό , αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες ;
Θ : Ε, βέβαια…
Α: Και δεν του δείχνει . Άντε πήγαινε γ… τότε, αφού είσαι μ… . Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει και στο Κύπελλο, πάει τώρα…

onsports.gr


Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas