Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γουίμπλετον: Εύκολα τα φαβορί στο αντρικό ταμπλό

Γουίμπλετον: Εύκολα τα φαβορί στο αντρικό ταμπλό  Βρισκόμενοι στον 3ο γύρο του Γουίμπλετον, δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να ξεχωρίζει... Εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί θα προκριθούν στην επόμενη φάση, αλλά κάθε αγώνας έχει τη δική του (μικρή ή μεγάλη) στοιχηματική αξία.

Φελιθιάνο Λόπεθ – Άντι Ρόντικ
Στο 1,25 κυμαίνεται περίπου η νίκη-πρόκριση του Άντι Ρόντικ. Σχετικά χαμηλά θα έλεγα, καθώς εκτιμώ τις ικανότητες του Φελιθιάνο Λόπεθ. Ο Ισπανός αριστερόχειρας τενίστας, βέβαια, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο παράσημο, ωστόσο είναι πολύ σταθερός και με το αριστερό forehand του, δημιουργεί ουκ ολίγα προβλήματα στους αντιπάλους του. Καλύτερος ο Ρόντικ, δεν λέω, αλλά όχι και στο 1,25!

Γκαέλ Μονφίλς – Λούκας Κούμποτ
Αντίθετα με την παραπάνω αναμέτρηση, μάλλον σιγουράκι πρέπει να θεωρούμε το 1,20 που δίνει η νίκη του Γκαέλ Μονφίλς κόντρα στον Κούμποτ. Πολύ ανώτερος ο Γάλλος, πολύ πιο ποιοτικός και ιδιαίτερα φορμαρισμένος τελευταία. Τίποτα το ιδιαίτερο ο Κούμποτ, περισσότερο για μοντέλο κάνει ο Πολωνός, παρά για τενίστας. Βρίσκεται στο Νο93 της κατάταξης.

Άλεξ Μπογκομόλοφ – Τόμας Μπέρντιχ
Ανούσιο ματς, ανούσιο οποιοδήποτε ποντάρισμα στο 1,03 που δίνει νίκη του Μπέρντιχ. Ο Τσέχος είναι πάντα καλός στο Γουίμπλετον, ενώ πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο λύγισε από τον τεράστιο Ναδάλ. Αναμένεται να φτάσει ψηλά και πάλι και κανένας Μπογκομόλοφ δεν θα του κόψει το δρόμο.

Ρίτσαρντ Γκασκέ – Σιμόν Μπολέλι
Στον 2ο γύρο ποντάραμε στον Γκασκέ και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά. Παραήταν μεγάλη η απόδοσή του στο 1,60! Τώρα, φαίνεται πως οι μπουκ την μυρίστηκαν τη δουλειά και ενδεχόμενη νέα πρόκρισή του δίνει 1,10! Λογικά θα περάσει, αλλά σήμερα δεν θα έχει αξία! Από την άλλη, δεν είναι και έμπιστος να τον ποντάρεις στα σετ, οπότε, μακριά!

Μάρντι Φις – Ρόμπιν Χάασε
Καλό το 1,25 του Μάρντι Φις. Ο Αμερικανός είναι πολύ καλύτερος του Χάασε. Στο Νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης  και στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ο Φις οφείλει να κάνει το βήμα παραπάνω.  Αλίμονο αν κάνει καμιά… χαζομάρα κόντρα στον Ολλανδό, Νο58 των ταμπλό.


Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο – Γκάιλς Σάιμον
Θα περάσει με 3-0 ο Ντελ Πότρο (στο 2); Η θα χάσει κανά σετ (στο 3,5); Αυτό έχει σημασία στο συγκεκριμένο ματς, αφού ο Σάιμον δύσκολα θα προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση στον πανύψηλο Αργεντινό! Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχει την ανάλογη εξέλιξη από τότε που έκανε το «μπαμ» αγωνιστικά ο Ντελ Πότρο, αλλά δεν έχει φτάσει και στο σημείο να αποκλείεται από παίκτες στυλ… Σάιμον!


Ραφαέλ Ναδάλ – Γκάιλς Μούλλερ
Θέλετε σοβαρή ανάλυση επ’ αυτού; Σοβαροί να είμαστε! 3-0 ο Ναδάλ, εύκολα, σβηστά, ξεκούραστα!


Άντι Μάρεϊ – Ιβάν Λιούμπισιτς
Είμαι ο πρώτος που φωνάζω looser τον Μάρεϊ. Είμαι αυτός που τον κατακεραυνώνω και τον κατηγορώ για τις… λιποθυμίες που τον πιάνουν όταν φτάνει στα τελικά. Ωστόσο, οφείλω να παραδεχθώ πως από την αλλαγή του προπονητή του και μετά, ο Μάρεϊ έχει βελτιώσει πάρα πολύ τον τρόπο παιχνιδιού του. Όχι σε σημείο να κατακτάει τίτλους, αλλά τουλάχιστον να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με παίκτες όπως ο Λιούμπισιτς. Το 3-0 του Βρετανού έχει απόδοση 1,50, αλλά αξίζει και η κάλυψη με το υπέρ του 3-1, που έχει απόδοση 3,75!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τι να πρωτοδιαλέξεις; Πάμε με τα δύο σιγουράκια (Μάρντι Φις και Γκαέλ Μονφίλς) και από εκεί και πέρα, πάμε στην επιλογή κάποιου ειδικού στοιχήματος! Το αφήνω στην επιλογή σας αυτό!

bettv.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas