Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τζώρτζ Κλούνεϊ: Η επόμενη θα είναι Ελληνίδα;

Τζώρτζ Κλούνεϊ-Η επόμενη θα είναι Ελληνίδα;Δύο χρόνια άντεξε η σχέση του Τζωρτζ με την Elizabetta Canalis, και πολύ ήταν... Όπως είχα γράψει τον περασμένο Σεπτέμβριο συνθέτοντας το αστρολογικό πορτραίτο του «ωραίου Γιώργου» (διαβάστε και δείτε τον γενέθλιο χάρτη του εδώ) George Clooney η ψυχολογία του σε θέματα σχέσεων είναι αρκετά περίπλοκη.

«Η πιο δύσκολη πλευρά του ωροσκοπίου του έχει να κάνει βέβαια με τις όψεις της Σελήνης στον Αιγόκερω. Η σύνοδος της με τον Κρόνο και η αντίθεση της με τον Άρη δημιουργούν πλείστα ερωτηματικά για το τι πραγματικά νοιώθει ο Τζωρτζ Κλούνεϊ και το πως βιώνει τις προσωπικές του σχέσεις.
Ανασφάλειες, ενοχές, ανταγωνισμοί και σκληρές αποφάσεις συνθέτουν ένα πλαίσιο το οποίο βέβαια δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουν ή ...φαντάζονται οι άλλοι. Και σίγουρα ο ίδιος-ανεξάρτητα με την έλξη που ασκεί-δυσκολεύεται να κατανοήσει τις γυναίκες υιοθετώντας πότε μια επιθετική και πότε μια εξαιρετικά αμυντική στάση απέναντι τους.
Μετά τον πρώτο γάμο του με την Ιχθύ Talia Balsam δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί στον ...αιώνα των άπαντα. Οι επόμενες γνωστές επιλογές του ήταν μια Υδροχόα, μια Τοξοτίνα και η Παρθένος Elizabetta Canalis... Και βέβαια, ο «γύρος του ζωδιακού» συνεχίζεται...»

Να προσθέσω φυσικά πως η Αφροδίτη του στον Κριό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα, αφού είναι γνωστό πως δυσκολεύεται να κρατήσει ψηλά τον ...ενθουσιασμό της, όταν μια σχέση αρχίσει να γίνεται πληκτική ή συμβατική.
Και από ότι φαίνεται το μοιραίο «λάθος» της Canalis ήταν το ότι πίεσε τον Τζωρτζ θέτοντας θέμα γάμου σε μια περίοδο όπου ο διελαύνων Κρόνος έχει στρογγυλοκαθίσει απέναντι από την γενέθλια Αφροδίτη του. Η επιρροή της όψης θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι και τον Αύγουστο, θέτοντας στον δημοφιλή -και πλέον 50αρη- ηθοποιό μια σειρά από ερωτήματα όπως «πόσο αξίζει τελικά η ανεξαρτησία» ή «μήπως κουράστηκες Γιώργο;» Από αυτήν την άποψη η Canalis θα μπορούσε να ελπίζει σε μια επανασύνδεση αλλά η εμπειρία λέει πως οι αποφάσεις που παίρνονται κάτω από πίεση ή καθεστώς ανασφάλειας έχουν έτσι κι αλλιώς μια άσχημη συνέχεια. Το πιο πιθανό για το αμέσως επόμενο διάστημα είναι να ακολουθήσει μια «χαλαρωτική» πολιτική στην προσωπική του ζωή, κινούμενος ...έτσι, χωρίς πρόγραμμα.

Για όσες ενδιαφέρονται πάντως να πλευρίσουν τον Τζώρτζ, έχοντας σοβαρές ελπίδες για κάτι καλύτερο από ένα αυτόγραφο θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι προηγούνται οι ...παρορμητικές! Γιατί σε έναν άνδρα που έχει τους δύο συναισθηματικούς του δείκτες (την Σελήνη και την Αφροδίτη) σε παρορμητικά ζώδια, οι γυναίκες Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι έχουν τον πρώτο λόγο στην καρδιά του.
Οι Παρθένοι (το ζώδιο είναι στον 7ο οίκο των σχέσεων στον χάρτη του Κλούνεϊ), όπως φάνηκε δεν μπορούν να προσπελάσουν το «όχι» του Τζωρτζ στον γάμο, ενώ το test drive με τους Ιχθύες -που είναι ο Ωροσκόπος του- έχει ήδη ...αποτύχει.

Και το ενδιαφέρον είναι ότι αστροχαρτογραφικά η γραμμή Μεσουρανήματος της Αφροδίτης του Τζωρτζ περνά από την Δυτική Τουρκία, ξυστά από τα Ελληνικά νησιά, ενώ οι γραμμές της Σελήνης του Άρη και του Κρόνου πάνω από την Κύπρο!
Σαμιώτισσα, Ροδίτισσα Μυτιληνιά, Κρητικιά ή Κυπριοπούλα, ζητείται λοιπόν επειγόντως μια καπάτσα Ελληνίδα, πριν μας τον «φάνε» οι Τουρκάλες!

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas