Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Γιατί ο δονητής είναι καλύτερος από έναν … άνδρα !!


Όλο και περισσότερες γυναίκες απενοχοποιούν τα sex toys. Βασιλιάς τους, είναι ο δονητής. Γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και άντρες παίρνουν έναν δονούμενο σύντροφο για ιδιωτικές αλλά και διαπροσωπικές επαφές. Η χρήση τους παλαιότερα ήταν κατακριτέα δια ροπάλου, στις μέρες μας ο δονητής αποτελεί ένα kinky δώρο, χωρίς να σε χαρακτηρίζει «ανώμαλο» ή «στερημένο» η χρήση του.

10 λόγοι για να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα ένα δονητή
1. Ο δονητής είναι διαθέσιμος οποιαδήποτε ώρα και στιγμή τον θελήσει. Ο άντρας έχει το ωράριό του.
2. Ο δονητής μπορεί να έχει οποιοδήποτε μέγεθος αυτή επιθυμεί. Μπορεί ακόμα να έχει και περίτεχνα κατασκευασμένη επιφάνεια για μεγαλύτερη απόλαυση. Ο άντρας έχει αυτό που του χάρισε η φύση.
3. Ο δονητής κινείται κατά τη βούληση της γυναίκας. Μπορεί να πραγματοποιήσει και κινήσεις που εκ κατασκευής δε μπορεί να κάνει ο άντρας. Ο άντρας κινείται συγκεκριμένα.
4. Ο δονητής δεν εκσπερματώνει ώστε να «πέσει»,ούτε αντιμετωπίζει προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Ο άντρας πιθανόν να αντιμετωπίσει,καθώς και τον εγκαταλείπει η στύση μετά την εκσπερμάτωση.
5. Ο δονητής δε μπορεί να αφήσει μια γυναίκα έγκυο.
6. Ο δονητής δε μπορεί να κολλήσει μια γυναίκα ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.
7. Ο δονητής είναι ενας τρόπος έρευνας της σεξουαλικότητας της γυναίκας.Δοκιμάζει μόνη της καινούρια πράγματα.
8. Ο δονητής είναι ένα όπλο κατά της απιστίας.Αν κάποια γυναίκα έχει στιγμιαία επιθυμία για σεξ ,μπορεί να ξεσπάσει έτσι και να μην πάει με άλλον άνδρα.
9. Ο δονητής είναι ένα σύμβολο φεμινισμού.Αν κάποια γυναίκα σιχαθεί το αντρικό φύλο,κρατά το χρήσιμο μέλος του.
10. Ο δονητής δεν θα απογοητεύσει ποτέ μια γυναίκα,θα κάνει πάντα αυτό που είναι φτιαγμένος να κάνει.Ο άντρας μπορεί να την απογοητεύσει σε πολλά επίπεδα.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas