Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Λουκέτο στη χώρα την Τετάρτη - Απεργούν οι πάντες

- Στις 07:00 το πρωί έξω από την Βουλή και οι Αγανακτισμένοι
- Κλειστά και τα εμπορικά καταστήματα
- Προβλήματα στις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
- Διαβάστε αναλυτικά ποιοι απεργούν.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την Τετάρτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με την κεντρική απεργιακή συγκέντρωση να προγραμματίζεται στις 11:00 στο πεδίο του Άρεως. Στις 10:00 η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Από την απεργία αναμένεται να κατεβάσουν ρολά ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας ενώ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, αντιδρώντας στις αποκρατικοποιήσεις.
Απεργούν επίσης οι υπάλληλοι των τραπεζών.
Στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στις 15 Ιουνίου θα συμμετάσχουν μικρομεσαίοι και έμποροι, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ. Επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα θα μείνουν κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00.
Με 24ωρη απεργία συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού ενώ τα πλοία θα είναι όλο το 24ωρο δεμένα λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Προβλήματα θα υπάρξουν και στις πτήσεις καθώς στην κινητοποίηση συμμετέχουν με 24ωρη απεργία και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.
Αύριο αναμένεται και η απόφαση των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται σε στάσεις εργασίας για να μπορέσουν οι απεργοί να κατέβουν στις πορείες που θα γίνουν στο Κέντρο.
Την ίδια μέρα στις 07:00 το πρωί οι Αγανακτισμένοι δίνουν νέο ραντεβού έξω από την Βουλή. Η συγκέντρωση θα γίνει το πρωί για να ενωθούν οι απεργοί μαζί με τους Αγανακτισμένους σε ένα μεγάλο κάλεσμα κατά των μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas