Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Top 10: Κατά μάνα κατά κόρη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjai8yK-e852JgmyOFS-61ZVCqEgz0pS0BeLAjeU8jWhzk3hidY7HFhnWXQxhi7z-y6BijbJ2lQGDePoxjV1qn0vGhmyHjXllybjlCuQgRKHSgkXxqDSyFfhmCtsHY69bWZb7ks_2Y5sfg/s1600/13945.jpgΤα εκθαμβωτικά τους μάτια, τα κατάξανθα μαλλιά τους ...και το χαρακτηριστικό τους αυθόρμητο γέλιο. Η Goldie Hawn με την Kate Hudson είναι το αχτύπητο δίδυμο του Χόλιγουντ που δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί κανένας άντρας. Η πρωταγωνίστρια των 80s Goldie Hawn έβαζε φωτιά με τις εμφανίσεις της στο Χόλιγουντ, και το ίδιο φαίνεται πως έκανε και η Kate Hudson δύο δεκαετίες μετά....


Aρ. 9 : Kathy, Nicky & Paris Hilton



Αν αναρωτιέσαι από που πήραν την τσαχπινιά και το νάζι οι αδελφές Hilton, να είσαι σίγουρος πως η μαμά τους τις εκπαίδευσε σωστά. Η Kathy Hilton ερωτεύθηκε τον κληρονόμο των ξενοδοχείων Hilton, Richard Hilton σε ηλικία 15 ετών. Μεσουράνησε ως ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, χωρίς όμως να έχει μεγάλη διάρκεια η καριέρα της.


Aρ. 8 : Lisa Marie Presley & Riley Keough




Η κόρη του Elvis Presley Lisa Marie Prisley είναι η πριγκίπισσα του Ροκ εν Ρολ! Με μια πολυτάραχη ζωή στο βιογραφικό της, τέσσερις γάμους, ένας εκ των οποίων ήταν με τον Michael Jackson και ένας με τον Nicholas Cage, μονοπώλησε το ενδιαφέρων του Τύπου με τα καμώματά της έντονα. Άραγε θα κάνει το ίδιο και η κόρη της, η 21χρονη Riley Keough; Η Riley μέχρι στιγμής μονοπώλεί το ενδιαφέρον με την καριέρα της στο μόντελινγκ. Έκανε τα πρώτα βήματα στο χώρο της μόδας το 2004 όταν ήταν 14 ετών για τους Dolce & Gabbana's και δύο χρόνια μετά για την εταιρεία εσωρουχων Victoria's Secret ενώ έγινε επίσης το πρόσωπο του Dior το 2006.


Aρ. 7 : Jaid & Drew Barrymore




Μπορεί να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, αλλά η ομοιότητα και η ομορφιά είναι δεδομένη. Η ηθοποιός Jaid Barrymore ήταν παντρεμένη με τον θεατρικό ηθοποιό John Drew Barrymore το 1971 και χώρισαν το 1984, όταν η Ντρου ήταν 9 ετών. Αυτό σημάδεψε την Ντρου και την οδήγησε στις καταχρήσεις. Σε ηλικία 13 χρονών μπήκε για αποτοξίνωση και ξανά στα 14 όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Drew είναι μία από τις πιο κερδοφόρες αστέρες του Χόλιγουντ ενώ διευθύνει την δική της επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής, την Flower Films.


Aρ. 6 : Bebe Buell & Liv Tyler




H Beverle Lorence, γνωστή ως 'Bebe' Buell μεσουράνησε τη δεκαετία του '70 ως μοντέλο και τραγουδίστρια. Τον Νοέμβριο του 1974 είχε ανακηρυχθεί Playmate του μήνα από το Playboy. Ξεχώρισε για τις έντονες ερωτικές σχέσεις που είχε με ροκ σταρ, ενώ από την σχέση της με τον frontman των Aerosmith, Steven Tyler απέκτησε την πανέμορφη ηθοποιό Liv Tyler. Και η Liv Tyler ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από το μόντελινγκ σε ηλικία 14 χρονών όπως η μητέρα της, αλλά αποφάσισε να ακολούθησει την υποκριτική.


Aρ. 5 : Pearl & Daisy Lowe




Η Daisy Lowe πέρα του ότι έγινε αρκετά γνωστή μέσα από τον ρόλο της Γαλλιδούλας υπηρέτριας που τιμωρείται για τις αταξίες τις, η Daisy Lowe είναι γνωστή ως η κόρη του τραγουδιστή Gavin Rossdale και της σχεδιάστριας μόδας Pearl Lowe και ως πρώην σύντροφος του Mark Ronson. Οι ομοιότητες δεν μπορείτε να πείτε βγάζουν μάτι...


Aρ. 4 : Peggy Lipton & Rashida Jones




Η Αμερικανίδα ηθοποιός Rashida Jones. δεν θα μπορούσε να μην πάρει κάτι από την εκθαμβωτική ομορφιά της μητέρας της, ηθοποιού Peggy Lipton. Οι δυο τους εκτός από την ομορφιά μοιράζονται κι άλλα κοινά στοιχεία, όπως είναι ο ινδουισμός


Aρ. 3 : Marceline Bertrand & Angelina Jolie




Αν αναρωτιέσαι από που έχει κληρονομήσει αυτή την άγρια ομορφιά η σεξοβόμβα του Χόλιγουντ Angelina Jolie. θα καταλάβεις μόλις δεις την φωτογραφία της μητέρας της. Η Marceline Bertrand με ρίζες από την Ολλανδία, την Γαλλία και τον Καναδά παντρεύτηκε τον ηθοποιό Jon Voight το 1971 και απέκτησαν τον James Haven και την Angelina Jolie. Όπως έχει δηλώσει η Angelina, χάρη στη μητέρα της ασχολήθηκε με την υποκριτική και της το χρωστάει.


Aρ. 2 : Yasmin & Amber Le Bon




Η Amber Le Bon είναι κόρη του Σιμόν Λε Μπον, τραγουδιστή των Duran Duran και μιας από τις πιο διάσημες τοπ μόντελ της δεκαετίας του ’80, της Yasmin Le Bon. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν να... πέσει κάτω από τη μηλιά. Το «μήλο» έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με τις σέξι φωτογραφίσεις του. Η μητέρα της πάντως αν και 44 χρονών, μοιάζει σαν 20άρα! Εξωτική ομορφιά!


Aρ. 1 : Jerry Hall & Georgia May Jagger




Η μαμά Jerry Hall μεσουράνησε ως μοντέλο την δεκαετία του 70 και φυσικά η φήμη της εκτοξεύτηκε με το ερωτικό ειδύλλιο και τον γαμο της με τον Mick Jagger. Στα χναρια της μητέρας της όμως βαδίζει και ο βενιαμίν της οικογένειας, η πανέρμοφη ξανθιά Georgia May Jagger. Η καριέρα της απογειώθηκε το 2009, όταν άρχισε η συνεργασία της με τον οίκο μόδας Hudson, και από τότε διαφημίζει τις συλλογές του με τζιν παντελόνια. Μόλις όμως ο γνωστός οίκος της έκανε πρόταση να σχεδιάσει και η ίδια μια συλλογή, η σέξι Τζόρτζια άδραξε την ευκαιρία.


Anoixtomualos.blogspot.com

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas