Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Οι πιο κουλές φάσεις μαζί του μετά το σεξ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJHe_gu08VwcdZAwbdNhwEAGriYyhQQcmTUXnu8tQennaKVoYLI0bf2R3KRLdB2R8Xr2Mk8l035gPDqpDHb6GWnY0cY3kJYoDcS6j7No71T17GPHa3aPGBnkYSRDtRrCd-MR4vSH7FxhYj/s400/sex_ierosagon.pngΤο σεξ μαζί του ήταν καλό, συγκλονιστικά καλό! Κι ύστερα τελείωσε....
Κι εκεί που το σεξ τελειώνει, ξεκινούν πολλές φάσεις που μπορούν να σε στείλουν. Γιατί εσύ το μόνο που θέλεις είναι αγκαλίτσες και χαδάκια τη στιγμή που εκείνος άλλα έχει στο μυαλό του.


Φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια:

Ήταν μια βραδιά πάθους. Το κάνατε και μία και δύο και τρεις φορές σερί κι ύστερα ήρθε η ώρα της ξεκούρασης. Έλα όμως που ντί για αγκαλιές και ίσως λίγο ύπνο μαζί, εκείνος έβαλε μπλούζα και τζιν, πήρε τα κλειδιά στο χέρι κι ετοιμάστηκε να φύγει με ελαφριά πηδηματάκια.


Η δικαιολογία που θα σου πει προτού αποχωρήσει, θα σηματοδοτήσει και το μέλλον της σχέσης αυτής. Σίγουρα, η βιασύνη να φύγει από το σπίτι σου άρον άρον δείχνει πως στο μυαλό του δεν υπάρχεις εσύ με πέπλο και νυφικό (τουλάχιστον όχι σε πρώτη ανάγνωση).


Αν επικαλεστεί πως έχει δουλειά το πρωί, πρέπει να ταΐσει το σκύλο, δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς το υγρό των φακών του, έχει το δικό του ειδικό μαξιλάρι και στρώμα και δεν μπορεί να το αλλάξει, ίσως απλά δεν θέλει να αναπτύξει μεγαλύτερη οικειότητα μαζί σου. Το να περάσει μι ολόκληρη βραδιά στο πλάι σου, μπορεί για εκείνον να είναι μεγάλη δέσμευση. Αν μάλιστα τρέξει από το κρεβάτι στο μπάνιο και κατόπιν στην πόρτα εξόδου, μην είσαι πολύ σίγουρη πως θα τον ξαναδείς.


Ας ελπίσουμε πως η σκηνή δεν θα εκτυλίχθει σε κάποιο ξενοδοχείο που θα σου έχει αφήσει και το μπιλιετάκι του λογαριασμού απλήρωτο.


Ύπνε που θρέφεις τα παιδιά:


Δεν έχετε 3 δευτερόλεπτα που τελειώσατε ένα ωραιότατο γύρο σεξ με απ' όλα και εκεί που πας να του μιλήσεις για το πόσο σου άρεσε το άθλημα, εκείνος ροχαλίζει, ήδη! Και όχι μόνο ροχαλίζει, αλλά έχει γυρίσει το πλευρό του και σε σπρώχνει όσο πιο μακρυά μπορεί.


Μην τον παρεξηγείς. Δεν φταίει εκείνος. Φταίνε τα γονίδια του που μετά τον οργασμό, του δίνουν την εντολή να πέσει για νάνι! Μην το παίρνεις αρνητικά. Δεν είναι πως θέλει να σε αποφύγει αλλά ο ύπνος μετά το σεξ είναι κάτι που τον νικάει.


Πως είπαμε, ορίστε, συγνώμη κυρία μου ποιά είστε;


Έχετε κάνε τα πάντα όλα στο κρεβάτι και εκεί που πάει να ανάψει τσιγάρο μετά την έκσταση και την ηδονή, σου φωνάζει να του φέρεις ένα ποτήρι νερό. Και το πρόβλημα δεν είναι το νερό αλλά στο ότι σε φώναξε με το λάθος όνομα.


Και θα πεις άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε αλλά το να σε προσφωνήσει με ένα άλλο γυναικείο όνομα μετά το σεξ ακριβώς, όλο και κάποια υποψία θα σου πέσει στο κεφαλάκι. Αν μάλιστα στο όνομα συμπίπτει με εκείνο της πρώην του, βάλε μαύρες πλερέζες.


Στο μπάνιο ολοταχώς:


Εκείνος δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει κι εσύ είσαι ακόμα με την ευχαρίστηση, όταν μαζεύει το πέος του και τρέχει στο ντους ολοταχώς. Νεφτη σου βάλανε μανούλα μου, τον ρωτάς αλλά εκείνος κάνει λες και συνουσιάστηκε με λεπρή άρτια αφιχθείσα από την Σπιναλόγκα.


Το παιδί τούτο είναι πιθανό να βλέπει το σεξ σαν υπέρτατη αμαρτία γι' αυτό και να σπεύσει να καθαρίσει τις πομπές του με αγνό νεράκι και σαπούνι. Την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει κάτι πονηρό και ολίγον διατροφικό, εξήγησέ του πως και που έχεις προγαμιαίες σχέσεις είναι αμάρτημα μεγάλο και ζήτα του να μεταλάβετε παρέα. Αν μάλιστα ψοφάει για λίγο στοματικό, ήτα να πλύνει καλά του πέος του, προτού δεχτείς να το πάρεις στο στοματάκι σου. Έτσι για να δει την γλύκα και ο μεσιέ Καθαρούλης.


Υπνοβάτη αγάπη μου!


Έχεις ακούσει για περιπτώσεις ανθρώπων που ξυπνούν μέσα στη νυχτιά και υπνοβατούν. Άλλοι τρώνε, άλλοι κάνουν βόλτες, κι άλλοι προσπαθούν να σε κουτουπώσουν. Και ναι την πρώτη φορά τρόμαξες, την δεύτερη δεν ήξερες αν είναι ξύπνιος αλλά ο καλός σου πολύ απλά το επόμενο πρωινό θυμάται μόνο όσα κάνατε στον ξύπνιο και όχι στον ύπνο του.


Αν σου κόβεται η χολή κάθε φορά που γίνεται το σόου τούτο, στείλτον στον ψυχαναλυτή. Αν πάλι το διασκεδάζεις, φρόντισε ν τον εκμεταλλευθείς αφού είναι πιθανό να κάνει καλύτερο σεξ στον ύπνο και ουχί στον ξύπνιο.


Και τα χειρότερα:


Πετάει τα προφυλακτικά όπου βρει!


Σβήνει τα τσιγάρα του στο πάτωμα.


Θέλει να πάρει σουβενίρ το εσώρουχό σου. Την πρώτη φορά το θεώρησες σέξι. Τώρα έχεις μπει μέσα οικονομικά!


Θέλει να το λες πως ήταν ο καλύτερος, κάθε φορά κι ενώ είσαι ακόμα λαχανιασμένη από ηδονή.


Θέλει να βλέπει πως καταπίνεις τους χυμούς του αμέσως μετά το στοματικό (δεν δέχεται να φτύνεις το θείο σπέρμα του).


Παίρνει τηλέφωνο τους κολλητούς και λέει με καμάρι πόσες φορές το κάνατε.


Παίρνει τηλέφωνο την μανούλα για να την καληνυχτίσει, δευτερόλεπτα μετά το σεξ.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas