
Συστατικά
- 2 φύλλα σφολιάτας κουρού
- 750 γρ. φρέσκα μανιτάρια σε λεπτές φέτες
- 4 αυγά
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 φλιτζάνια γάλα
- 3 φλιτζάνια διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα (προτίμησε πιο γλυκιές και απαλές γεύσεις)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι/Πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι μαιντανό ψιλοκκομμένο
Τρόπος μαγειρέματος
- 1: Σε αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το ελαιόλαδο (τις 2 κ.σ.) και σοτάρισε ελαφρά το σκόρδο
- 2: Πρόσθεσε τα μανιτάρια και σόταρε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχια πρόσθεσε και τον μαϊντανό και αλατοπιπέρωσε
- 3: Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε τα μανιτάρια σου να κρυώσουν
- 4: Σε ένα μπολ χτύπησε τα 3 αυγά ολόκληρα με 2 φλιτζάνια γάλα
- 5: Πρόσθεσε το γάλα με τα αυγά στα μανιτάρια (αφού έχουν κρυώσει καλά για να μην ψηθεί το αυγό)
- 6: Στη συνέχεια πρόσθεσε τα τυριά και ανακάτεψε καλά τη γέμισή σου
www.tlife.gr