Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

H απάντηση του Ολυμπιακού... είναι ο Κατάι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που τόνισε ότι δεν τον αγγίζει η εμπλοκή του με τα στημένα, προχωράει κανονικά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας κλείνοντας έναν ακόμη παίκτη. Ανέβασαν την προσφορά για Σάντσες οι ερυθρόλευκοι. Να καταθέσει άμεσα θέλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Σέρβο δεξιό εξτρέμ Αλεξάντερ Κατάι της Βοϊβοντίνα. Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον παίκτη και την ομάδα και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να τελειώσει οριστικά η μετεγγραφή με την άφιξη του 20χρονου μεσοεπιθετικού στην Ελλάδα. Το κόστος της μετεγγραφής θα φτάσει το 1 εκ. ευρώ.

Θετικά είναι τα μηνύματα και για τον Κάρλος Σάντσες. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στα 2,8 εκ. ευρώ την προσφορά τους για τον Κολομβιανό μέσο και η Βαλενσιέν φαίνεται έτοιμη να δώσει την άδεια και ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του επέβαλε η εισαγγελέας και θέλει να δοθεί γρήγορα ένα τέλος σε όλα αυτά. Επιθυμεί να καταθέσει άμεσα έτσι ώστε να μην ακούγεται άλλο το όνομα του στο σκάνδαλο με τα στημένα.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas