Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Έκρυβε το χασίς ανάμεσα στις … αγκινάρες!

«Κάνναβη α λα… πολίτα» θα έφτιαχνε ένας 57χρονος έμπορος ναρκωτικών, που καμουφλάριζε την πραμάτεια του ανάμεσα στις αγκινάρες σε ένα χωράφι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου, το οποίο μάλιστα δεν ήταν καν δικό του. Ωστόσο, η κρυψώνα...
δεν αποδείχθηκε αποτελεσματική, καθώς την εντόπισαν οι αστυνομικοί και την έθεσαν υπό παρακολούθηση.Η περιοχή γύρω από το γήπεδο της Μινωικής αποτελεί γνωστό στέκι διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο δίνουν τα ραντεβού τους οι τοξικομανείς με τους διακινητές. Έτσι, οι περιπολίες αστυνομικών είναι πολύ συχνές και, σε μια από αυτές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανακάλυψαν προσεκτικά κρυμμένη ανάμεσα στις αγκινάρες μια σακούλα με ινδική κάνναβη, βάρους περίπου ενός κιλού. Αμέσως ενημέρωσαν τη Δίωξη Ναρκωτικών, που άρχισε να φυλάσσει διακριτικά τον χώρο περιμένοντας αυτόν που θα παραλάμβανε τα ναρκωτικά.

Όταν εμφανίστηκε ο 57χρονος ύποπτος, πήγε κατευθείαν στο σημείο όπου βρισκόταν η σακούλα. Τότε ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι είχε πάει για να κόψει αγκινάρες, αλλά μετά άλλαξε το «προϊόν» σε χόρτα. Τις απαντήσεις έδωσε η έρευνα που έγινε στο σπίτι του και έφερε στο φως μία ζυγαριά ακριβείας, η οποία αποτελούσε αρκετό πειστήριο για να συνδεθεί με τα «αδέσποτα» ναρκωτικά.
protothema

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas