Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Απίστευτο! Έγκυος στα 13, μητέρα στα 14, νεκρή στα 17!

Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι για την όμορφη Kelsey Shaw. Στα 13 της χρόνια έμεινε έγκυος ενώ ήταν ακόμα μαθήτρια, στα 14 γέννησε το πρώτο της παιδί, όμως δεν κατάφερε να το χαρεί για πολύ καθώς την Παρασκευή το βράδυ, σε ηλικία 17 ετών, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της, όπου μένει μαζί με την κόρη της, και άφησε την τελευταία της πνοή μια ημέρα αργότερα στο νοσοκομείο.
Χθες, Δευτέρα, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο 19χρονος Callum Willcocks, ο έφηβος άνδρας που πιθανολογείται ότι είναι ο πατέρας της 3χρονης κόρης της Kelsey. Όπως υποστήριξαν μέλη της οικογένειάς της, η 17χρονη κοπέλα ήταν μια υπέροχη μητέρα και πάντα έκανε το καλύτερο για τη ζωή της.

Περίπου δυο χρόνια πριν είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο MySpace το πόσο πολύ ήθελε να παρατήσει το σχολείο και ότι ακόμα αγαπούσε το αγόρι της. «Πηγαίνω στο St Julies που είναι χάλια! Δε βλέπω την ώρα να φύγω από εκεί. Είμαι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Μου αρέσει να βγαίνω έξω με τις φίλες μου και να διασκεδάζω. Έχω μια κόρη που είναι σχεδόν 1 και την υπεραγαπώ,. Αγαπώ πολύ και τον Callum μου. Είναι και οι δυο απίθανοι».

Μετά τον θάνατο της κοπέλας, το 3χρονο κοριτσάκι θα μένει μαζί με τους γονείς της Kelsey, που είναι συντετριμμένοι από τον χαμό της. «Η 3χρονη κόρη της δεν έχει πλέον μητέρα, όμως θα φροντίσουμε να κρατήσουμε την μνήμη της ζωντανή για να ξέρει τα πάντα για εκείνη όταν μεγαλώσει» δήλωσε η οικογένειά της.

Η Kelsey βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο σπίτι της στο Widnes του Cheshire. Σύμφωνα με τους γείτονες, οι τραυματιοφορείς που έφτασαν την βρήκαν αναίσθητη και προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς όμως λίγη ώρα αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου της.
 protothema.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas