Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ροδος : Παριστανε τον . . . Νιντζα !

Ο λόγος για έναν 43χρονο αλλοδαπό που μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε να έχει στο αυτοκίνητο του ένα ιδιαίτερο οπλοστάσιο το οποίο θύμιζε κάτι από Νίντζα η Ρομπέν των Δασών.

Οπλισμένος σαν «αστακός» ήταν ένας 43χρονος αλλοδαπός που οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν τυχαία το αυτοκίνητό του για έλεγχο στην Ρόδο! Το ιδιαίτερου είδους οπλοστάσιο που είχε μαζί του, θύμιζε κάτι από... Νίντζα ή Ρομπέν των Δασών!

Όσο έψαχναν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, τόσο έβγαζαν αιχμηρά αντικείμενα οι αστυνομικοί! Ο 43χρονος είχε μαζί του ένα... τόξο με δύο βέλη, αλλά και τρεις σουγιάδες διαφόρων μεγεθών και ένα εξάρτημα που απαρτιζόταν από τέσσερα μαχαίρια σε σχήμα αστεριών, με τα οποία δεν εξήγησε τι σκόπευε να κάνει κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να βγάλει εκείνος την... άκρη!

*** Λίγο πιο μακριά, στο Πυλί της Κω, κάποιοι άλλοι έδειξαν τι σκόπευαν να κάνουν με τα μαχαίρια που είχαν στην κατοχή τους. Οι δυο άγνωστοι έκαναν σήμα σε έναν ανυποψίαστο οδηγό να σταματήσει κι εκείνος υπάκουσε πιστεύοντας ότι ήταν αστυνομικοί ή άλλοι οδηγοί που χρειάζονταν βοήθεια. Όμως, στη συνέχεια εκείνοι τον απείλησαν με μαχαίρια και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό που είχε μαζί του!

protothema.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas