Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τι μέλλει γενέσθαι με την Ευγενία Μανωλίδου;

Φουντώνουν τα σενάρια για την Ευγενία Μανωλίδου. Λίγες μόνο μέρες μετά το τέλος του «Dancing with the stars» όλοι..... αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.Την επομένη του τελικού του «Dancing with the stars» η Ευγενία Μανωλίδου φιλοξένησε στη στήλη της στην πρωινή εκπομπή «10 με 1 μαζί» τους νικητές Αργύρη Αγγέλου και Εμιλυ Ματθαιακάκη. Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, ο Γιώργος Καραμέρος της είπε: «Θα έρχεσαι τώρα στην εκπομπή. Οχι επειδή τελείωσε το “Dancing”, θα έρχεσαι καμία φορά, έτσι;» για να λάβει την απάντηση-γρίφο της παρουσιάστριας: «Καλά, θα το δούμε, θα το συζητήσουμε. Δεν έχω προγραμματίσει κάτι. Προς το παρόν έχω άλλα πράγματα που είναι σε προτεραιότητα αυτή την περίοδο».

Ποιες είναι οι προτεραιότητες και τα σχέδιά της; Εχει δεχτεί πράγματι πρόταση, όπως φημολογείται, να αναλάβει την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1; Και πράγματι οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να την αξιοποιήσουν την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη;

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μεταξύ του ΑΝΤ1 και της παρουσιάστριας για την επόμενη συνεργασία τους. Πάντως είναι σίγουρο ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, αφού πρώτα αποφασίσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν.

«Η Ευγενία Μανωλίδου είναι από τα πρόσωπα με τα οποία θέλουμε να συνεργαστούμε και την επόμενη σεζόν, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και πεδίο συνεργασίας» μας απάντησαν στελέχη του ΑΝΤ1, όταν τα ρωτήσαμε αν πρόκειται να συνεργαστούν με την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιεες πηγές, τα στελέχη του καναλιού είναι ευχαριστημένα με τη στάση της παρουσιάστριας, αφού παρά τις ανατροπές που υπήρξαν στον προγραμματισμό του «Dancing with the stars daily», εκείνη κράτησε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις.

Στα συν της μάλιστα στο Μαρούσι βάζουν και τη στάση της Μανωλίδου, όταν αρνήθηκε πρόταση από το αντίπαλο κανάλι, το Mega, αποφασίζοντας να τηρήσει τη συμφωνία για να πάει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αγνοώντας έτσι το εμπάργκο του σταθμού της Μεσογείων.

Ενημερώνοντας τα στελέχη του Mega ότι θα πάει στο talent show του ΑΝΤ1 έκλεισε πίσω της την πόρτα της Μεσογείων και αυτό φαίνεται ότι το αναγνωρίζουν στο Μαρούσι. Στα σχέδια λοιπόν του ΑΝΤ1 είναι να δουν ποια καινούργια προγράμματα θα αποφασίσουν για την επόμενη σεζόν και ποιο από αυτά είναι το καταλληλότερο για την Ευγενία Μανωλίδου.

Γρηγόρης Μελάς
Πηγή: Espresso
zappit

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas